Село Бенковски посрещна кандидатите на БСП 

Окт 04, 2015 ПЛОВДИВ Новини Избори 0 3354

Николай Копринков: Познавам проблемите ви и имам решения

„Познавам проблемите ви и имам решения“. С тези думи кандидатът за кмет на община „Марица“ Николай Копринков се обърна към жителите на Бенковски на предизборния митинг на площада в селото.
Заедно с него на импровизираната сцена се качи част от екипа му– кандидатите за съветници от листата на БСП от село Бенковски – Румяна Щеринска, Владислава Казакова от село Царацово, както и кандидатите за кметове на село Войсил – Георги Жулев, на село Радиново – Димитър Спасов, на село Строево – Борис Ганев, на село Крислово – Иван Пънтев и на село Царацово - Атанас Атанасов.
„Изправям се пред вас като кандидат за кмет на община „Марица“, защото съм убеден, че всички ние заслужаваме по-добро управление и достоен живот“, каза още Копринков. Той подчерта, че предлага промяна на досегашното управление на общината. „Община „Марица“ трябва да се управлява почтено и прозрачно – без съмнителни сделки, без престъпване на закона, без теглене на ненужни заеми, без облагодетелстване на отделни личности и фирми – както беше досега“, уточни той.
Кандидатът за кмет на село Бенковски Тодор Пехливански представи пред жителите приоритетите от управленската си програма, а именно: ремонт на ВиК и уличната мрежа, осигуряване на редовен и качествен транспорт до град Пловдив, изграждане и поддържане на спортната инфраструктура и възстановяване на местните спортни отбори, както и поддържане и регулация на гробищния парк. „Призовавам всички: гласувайте с номер 18“, завърши словото си г-н Пехливански.
Срещата завърши с кръшно хоро, на което се хванаха всички присъстващи, за да покажат, че заедно ще доведат промяната в село Бенковски и община „Марица“.
Вечерта Николай Копринков покани всички младежи на село Труд и община „Марица“ на ДИСКО ПАРТИ С DJ MIRO MIXA в нощен клуб B2 - с. Труд.